Loading...
  1. Dismiss Notice
  2. Dismiss Notice
  3. Dismiss Notice
  4. If this is your first visit, you may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Official ❤ Hungary❤ thread

Discussion in 'General Discussion' started by Nyusagi, Jul 26, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Hapcii

Hapcii New Member

Trophy Points:
    0
    Ma elkezdtem farmolni, mert csóró vagyok. ELsőre, amikor betelt a tatyó fegyokkal, mellvértekkel, stb. Vissza portoltam a városba és el akartam adni. Mire kb. 22-23 milliós bevétel után azt írta a game, hogy elértem a napi eladási limitet!!!! Hogy a fenébe szedjek össze kinát, ha limitálják az eladást? Ezzel is arra akarnának ösztönözni, hogy valódi pénzért vegyen a player kreditet? Vagy mi a fene a cél?

2. davidkax

davidkax Proficient

Trophy Points:
    0
    jókérdés.. én még 1 kibaszott kurva forum posztot se tok csinálni mert SZAR jah, és a transferem se megy..

3. Nyusagi

Nyusagi Gaow ~ ♥ (๑ ' ー'๑) Forum Legend

Trophy Points:
    608

Véleményem szerint az adminok elrontottak valamit de szerintem hamarosan orvosolják,a másik lehetőség kinah szerzésre ha neki álsz tekercseket craftolni running scroll stb illetve kitanulod a főzést ''Alchemy,Cooking'' sok a lusta ember és ha sokat gyártasz mindenből 1-2 ezret azokból könnyedén lehet szerezni credited más játékosoktól:3

türelem rózsát terem ^^ nemrég volt meghackelve a server ''Ismét'' és most állítják helyre a dolgokat .

4. Hapcii

Hapcii New Member

Trophy Points:
    0
    Nos bemértem. Kb. 15M a határ, de nem tudom pontosan. DE ez vicc! 10 perc farm és annyi a napi bevéte, ha nem költök valódi pénzt kreditre? :/
    Van már egy post erre, amit baromi gyorsan le is zártak. http://forum.gameznetwork.com/f111/remove-daily-sell-limit-111941/ Bár azzal az ígérettel, hogy valamit beszélnek majd róla valami staff mitingen.

5. Hapcii

Hapcii New Member

Trophy Points:
    0
    Minden szakmát kitanultam. Csak hát a nyersanyag szedés és a recept szerzés is idő. Sokkal több idő mint a farmolás volt.

6. Nyusagi

Trophy Points:
    608
    ​De a recepteket meglehet venni abyss-ban az összeset :3

7. davidkax

davidkax Proficient

Trophy Points:
    0
    am. meg nyusi, igen igen türelem.. gondoltam, hogy valami DDOS attack féleség lehet a szeróval.... mivel, h kinyírta a forumot, a webpaget.. lagg volt a játékba, leállt a szeró..:| egyébként, nem akarom szidni tomadachit, a klánodat., de eléggé viccesek..:"D tegnap, 1 haverral duoztunk heironban, és láttuk 1iket (direkt nem öltük meg mert ismerjük, haver.) erre, ő meg jön 2 partyval, mert egyedül nemmer megütni minket..:||| viccnek tartom.. de ez nem csak tomadachira vonatkozik.. úgy az egész , és az összes játékosra...q,q am. Dasdemona lesz a nevem asszem. de majd rádírok v vmi ^^ :D

8. Nyusagi

Trophy Points:
    608

már kiléptem a legioból illetve már nem nagyon játszok >:3 ismerősök akarnak átcsábítani Lumielre >_< de most jobban leköt engem valaki más
    :joyful: egy nagyon aranyos és helyes fiúról van szó akit nem akarok megnevezni (-^-^-)

9. davidkax

davidkax Proficient

Trophy Points:
    0
    ahmahmahm:)) értem én. ;D hát, lumielre ne meny. nagyon szar:| én kipróbáltam..:// azon kívül, én is ezért nem nagyon játszok :| csak nem fiúrol van szó. :):D

10. Nyusagi

Trophy Points:
    608
    ​De bizony :3 >.<

11. davidkax

davidkax Proficient

Trophy Points:
    0
    mi bizony?:3 :D ^^

12. Nyusagi

Trophy Points:
    608
    Mindenki aki várja a Tera online-t nemrégiben tudtam meg , hogy 2012 május 1 én megfog jelenni amerikában illetve EU-ra is :3 remélem nem kacsa a hír ! :pinched:

Tera release 2012.05.01 NA/EU yeeeey >.<

​tudnod kéne :3

Last edited: Jan 25, 2012
  13. davidkax

davidkax Proficient

Trophy Points:
    0
    *-* meg van az asmom.. de alig jááátszoom..:|||

14. Nyusagi

Trophy Points:
    608
    ​az gond :3

15. davidkax

davidkax Proficient

Trophy Points:
    0
    azám:|:3 :D

16. Nyusagi

Trophy Points:
    608

A sok tanulás vagy a sok munka néha megárthat az embernek ^^

17. Nyusagi

Trophy Points:
    608
    Szép estét minden magyar játékosnak :3

18. Nyusagi

Trophy Points:
    608
    még mindig nagy favorit <3 ^^

[video=youtube;SJzBc_GxupM]http://www.youtube.com/watch?v=SJzBc_GxupM[/video]

Aki unatkozik annak csak ajánlani tudok egy régi klasszikust ^^

[video=youtube;15vDrX6nJws]http://www.youtube.com/watch?v=15vDrX6nJws[/video]

19. Savage

Savage New Member

Trophy Points:
    148
    Sziasztok!

Atia vagyok a Lumiel szerver elyos oldaláról, a Heros HUN légióból. A fórumra azért szoktam feljönni, hogy meglessem javítottak e valamit, „reportoltak” e valakit véletlenül (volt már erre példa, csak az, aki beküldte nem érte el vele a célját – jelzem az is magyar játékos volt – egyébként számtalan alkalommal „reportolhatnék” én is de nem célom, hogy valakit bannoljanak, pedig megérdemelné egyik másik – mi egyébként kerülünk minden olyan megmozdulást, ami okot adhat ilyenekre), megnézzem a videókat, stb és nem azért, hogy teleírjam.

Ez esetben és valószínűleg egyszeri/utolsó alkalommal kivételt kell tennem, a Lumiel szerveren előforduló néhány magyar játékos okán. Valójában azért írom le az alábbiakat, hogy ne kelljen a játékban annak a néhánynak magyarázni a diplomát. Egyszerűen ideküldöm és kész.

Hogy ki az a néhány ember, akik miatt ezt teszem? Neveket nem írok, mert tudjuk, hogy kb 25 perc alatt 55-re lehet húzni egy karaktert (ha VIP vagy de nélküle sem több egy óránál) és ezáltal nevet változtatni, de a Name Change Ticket sem egy ökör ára (bár magyar viszonylatban azért megkérik az árát – sajnos), így bármikor eltűnhet az, akiről szó van. A lényeg, hogy mindig akad néhány ember, aki ahelyett, hogy játszana és élvezné a játékot és jókat röhögne (mint ahogyan mi tesszük például), és nem venné túl komolyan ezt az egészet, képes átlogolni asmo oldalról azért, hogy fikázza a légiót, vagy ossza az észt (legalábbis ő így gondolja). A légió-fikázást az irigységnek tudjuk be, mivel más oka nem lehet. És hogy miért? Pont ezt szeretném itt leírni.

Elöljáróban annyit, hogy több mint egy éve játszom a szerveren és a légióban nem én vagyok az egyetlen ilyen. Nyílván van olyan magyar játékos - akár a lumielen akár a sielen -, aki ennél régebb óta tolja és a mai napig aktív (azoknak minden tiszteletem egyébként a kitartásért), de nem is az ilyen játékosokhoz szól a mondandóm, hanem azokhoz az újakhoz (a gamezen legalábbis), akik nem tudják, hogy mi a dörgés, „zero” játékkultúrájuk van, és azt gondolják, hogy az internet mögé bújva bármit megtehetnek, bármit mondhatnak. Persze megtehetik és mondhatják, de ezzel csak saját magukat minősítik. Mi jókat szoktunk röhögni az ilyeneken mumble-n J

A nulláról kezdtünk, nem vagyunk full donator légió, nem vagyunk full VIP légió. Mivel a többségünk dolgozó ember ezért kockák sem vagyunk. A mai napig csak magyar tagjaink vannak. Nem csak azokat vesszük be, akik minimum 50-es pvp szettben vannak. Nyílván van valamilyen szintű elvárásunk, de csakis azért, mert nem nagyon járunk „instákba”. A lényeg a pvp nálunk (mindamellett, hogy azért működjenek a küldetések, insták, a craft) ezért is ezt a szervert választottuk és nem például azt a mass pvp szerót aminek nem írom le a nevét (ahol például nekem van egy star 1-es karakterem, de az csak poénból semmi több), nehogy reklámnak vegyék.

A légiónkban a tűzoltótól kezdve az első ligás profi kézilabdásig mindenki előfordul. Számunkra – már – nem elsősorban a játék a legfontosabb, hanem a közösség és nem utolsó sorban a barátság, amit kialakítottunk, és amit folyamatosan alakítgatunk. Többen személyesen is ismerjük egymást. Mi szórakozni járunk fel nem többért. Azt hozzáteszem, hogy átlagban soha nincs több aktív tagunk 8-10 embernél, azok is maximum délutánonként vagy hétvégénként vannak fent. Az aktív tag nálam azt jelenti, hogy hetente 3-4 alkalommal legalább 2-3 órát fent van. A légió létszáma az alkarakterek, és azok miatt annyi amennyi, akik hetente maximum 1-2 alkalommal fordulnak elő a játékban.

Néhány dolog amit csináltunk a szerveren. Hónapokig a miénk volt mindkét fortress Inggison-ban. Mindezt úgy, hogy az egyiknél négyen voltunk ott foglaláskor a légióból, a másiknál pedig öten. A legutóbbi AP nullázás előtt 5. volt a légió az elyosok között erre itt a bizonyíték: http://forum.gameznetwork.com/f63/siel-lumiel-ap-reset-rewards-114504/
    A légióból többen voltunk/vagyunk top 50 killerek vagy van több ezer killje (az AP-t nem tartjuk fontosnak, maximum azért tartogatjuk, hogy pvp itemeket vegyünk ki, de azt is más légió tagoknak). Csináltunk olyan jellegű pvp-t, amit addig senki. Konkrétan az asmo játékosok ránk hívták a GM-et mert nem bírtak velünk (ez gyakorlatilag 8 vs 50 volt olyan helyen ahol nem fértek egyszerre sokan hozzánk J), de ő csak annyit mondott, hogy idézem „…ez brilliáns…”. Persze ezekhez a dolgokhoz olyan tagjaink is hozzájárultak, akik már nem játszanak, vagy – számunkra érthetetlen okból – átmentek asmo oldalra minden szó nélkül (pedig a társaság a ma napig nagyon jó, de ezeknek a tagoknak többet jelentett a játék, mint a haverok, akikkel több hónapja szinte napi szinten tartották a kapcsolatot). Ez az ő dolguk, nekünk megvan a véleményünk az ilyenekről. Eleinte foglalkoztatott bennünket a dolg, az, hogy milyen emberek vannak, de már régen nem érdekelnek bennünket ilyenek. Vannak olyan játékosok, akik direkt hozzánk szeretnének belépni, mert hallottak rólunk, volt rá példa, hogy direkt a Heros HUN-t hívták segítségül, több tagunkat is próbálják/próbálták átcsábítani más légióba (azzal az indokkal, hogy nincs is fent Heros HUN-os – innen is látszik azért szerintem mennyire nem vagyunk kockák). Mindezeket nem azért írom/írtam le, mert el lenne szállva magától bárki is a légióban (aki beszélt már velünk például mumble-n az tudja ezt). Egyértelmű számomra, hogy más játékosok a lumielen vagy a sielen is csináltak/csinálnak hasonlókat. Ezek egyszerű tények, nem nagyképűségnek szánom. Aki annak veszi az félreért. Csak azért írtam le ezeket, hogy azok, akik fikázzák a légiót legyenek tisztában azzal, hogy kik vagyunk.

A lényeg az, hogy azok, akik szidni akarják a légiót, gondolják végig mi meló van (minden tag részéről) egy olyan közösségben, ahol csak magyarok vannak, barátságok és nem ellentétek alakulnak ki és emellett még el is érnek valamit. Nehéz dolog egy ilyet egyben tartani és keményen meg kell érte dolgozni minden egyes embernek.

Ennyit szerettem volna nagyjából elmondani. Azoknak, akik „csak” végigolvasták köszönet érte. Azoknak, akik miatt az egész íródott viszont azt üzenem, hogy remélem, tisztában vannak mostmár a Heros HUN légióval.

Nem a másikat kell mocskolni, nem irigykedni kell, hanem azt elérni amit mi, vagy simán játszani, de a lényeg az, hogy szórakozni kell. Erre találták ki ezt az egészet. Aki túl komolyan veszi, vagy idegbeteg egy halál után ne játsszon. Feleslegesen idegesíti magát és tölti az idejét.

Bármit is írunk a chat-be válaszul a fikázásra, mi jókat röhögtünk mumble-n. És még egy dolog. Jó lenne, ha az a maroknyi magyar, aki játszik a szervere(ke)n függetlenül attól, hogy melyik oldalon van, nem szidná egymást. Ezzel csak lejáratjátok a magyarokat. Adjátok meg a másiknak a kellő tiszteletet és emlékezzetek milyen érzés, ha valakit le tudtok gyűrni vagy ha benneteket legyűrnek. Ez másoknak is ugyanazt jelenti. EZ CSAK EGY JÁTÉK soha ne felejtse el senki.

Mi direkt tettük be a légió névbe a HUN-t, hogy tudják honnan jöttünk. Az más kérdés, hogy többen is kérdezték már mit jelent a HUN… de ez egy másik topic J Azok aki esetleg a Heros-t elírásnak gondolják mondom, hogy görögül és latinul is így írják az angol heroes-t. Egyszóval nem elírás… ;)

Heros HUN Story (ezt csak azért írtam ide, hogyha valaki meg akarja találni ezt az írást, akkor tudjon mire keresni)

Köszönet mégegyszer azért, hogy rászántátok az időt a végigolvasásra.

További szép napot.

Atia – Heros HUN BG

2 people like this.
  20. Nyusagi

Trophy Points:
    608
    Én se a játék miatt vagyok még itt ^^ hanem azért a maréknyi barátom véget hihi ^^ El kell fogadni azt a tényt hogy csalók mindig is voltak és lesznek is ennyit szeretem volna még idi fűzni ! ^^

1 person likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page