Loading...
  1. Dismiss Notice
  2. Dismiss Notice
  3. If this is your first visit, you may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

GamezAION 5.3 Items.pak

Discussion in 'Guides Archive' started by Smartik1, May 13, 2017.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Smartik1

    Smartik1 Walking F.A.Q. Forum Legend

    Joined:
    Aug 1, 2010
    Messages:
    10,820
    Likes Received:
    5,463
    Trophy Points:
    588
    Here is the latest 5.3 Items.pak :) It should function for everyone (32-bit as well as 64-bit systems)
    Note that the file will be updated as needed. I will add versions in the thread so you know if an updated version was released.

    Features
    - Removes client restrictions on trading (VIP restrictions apply)
    - Removes soul bind
    - Removes rank restrictions on equipping items
    - Allows storing of items in account warehouse (including mounts)
    Note: Fused weapons cannot be stored or traded.

    Installation

    1. Check your Data\Items\ folder, it should look like this (Only one file, original provided by NCsoft, size 41,741kb)

    upload_2017-5-13_18-41-29.png

    2. Paste the downloaded Items.pak in Data\USA\Items\ and confirm overwriting of the original. Your folder should look like this (Only one file, size 17,265kb)

    upload_2017-5-13_18-42-36.png

    Modified Items.pak to be saved in Data\USA\Items\
    http://www.mediafire.com/file/s2hd88ea3jjc94r/Items.pak

    Original files in case you need to restore them:

    Data\Items\
    http://www.mediafire.com/file/ngg2d898s4e9e2r/Items.pak
    Data\USA\Items\
    http://www.mediafire.com/file/gwrff281g8lf4g0/items.pak

    Error support
    Ensure your client was in a working condition before trying the Items.pak so that we know your error is Items.pak related. If restoring the original files does not make your client work, it is not an Items.pak issue.

    In case of errors, provide the following information:
    1. Operating system (e.g. Windows 7 Professional 32-bit)
    2. Screenshot of Data\Items\ folder as shown above
    3. Screenshot of Data\USA\Items\ folder as shown above
    4. Screenshot and description of any errors you are facing (the more detail the better)

    Feedback is appreciated. Enjoy :)
     
    Dalila, wolfik332, Cycles and 33 others like this.
  2. Korra2

    Korra2 Proficient

    Joined:
    Nov 29, 2016
    Messages:
    254
    Likes Received:
    161
    Trophy Points:
    123
    can i store mounts in acc wh with this item pak?
     
  3. Lance

    Lance Honey Lover

    Joined:
    Feb 10, 2011
    Messages:
    480
    Likes Received:
    149
    Trophy Points:
    263
    Location:
    Shoul
    Wow thanks
     
    Jilz likes this.
  4. Smartik1

    Smartik1 Walking F.A.Q. Forum Legend

    Joined:
    Aug 1, 2010
    Messages:
    10,820
    Likes Received:
    5,463
    Trophy Points:
    588
    I believe it explicitly says you can in the features list :)
    Added a note regarding fused weapons though, just to make it clear.
     
    Jilz and xpapax45 like this.
  5. Kessie

    Kessie alis volat propriis Forum Legend

    Joined:
    Mar 31, 2012
    Messages:
    4,165
    Likes Received:
    5,401
    Trophy Points:
    538
    Location:
    London
    Yes!
     
    Fargo, Jilz, Lance and 1 other person like this.
  6. Korra2

    Korra2 Proficient

    Joined:
    Nov 29, 2016
    Messages:
    254
    Likes Received:
    161
    Trophy Points:
    123
    <3 you
     
    Jilz likes this.
  7. xpapax45

    xpapax45 Just Watch and Don't Die

    Joined:
    Aug 2, 2012
    Messages:
    126
    Likes Received:
    30
    Trophy Points:
    248
    Location:
    Sanctum
    its take too long to Loading screen after Entering the Launcher is it fine? HM
     
  8. Barderx

    Barderx LIFE MUST BE GOOD!

    Joined:
    Oct 20, 2014
    Messages:
    197
    Likes Received:
    42
    Trophy Points:
    293
    Location:
    IRELAND
    Item.pak work who ready using??
     
  9. Smartik1

    Smartik1 Walking F.A.Q. Forum Legend

    Joined:
    Aug 1, 2010
    Messages:
    10,820
    Likes Received:
    5,463
    Trophy Points:
    588
    Just to clarify, NCsoft added a client validation. Every time you change a file in your client (or your client crashed), it will run a full validation with a progress bar on next run. If you close your client normally and re-open it, it should load faster.
     
    Kessie likes this.
  10. Barderx

    Barderx LIFE MUST BE GOOD!

    Joined:
    Oct 20, 2014
    Messages:
    197
    Likes Received:
    42
    Trophy Points:
    293
    Location:
    IRELAND
    ok this item.pak must download? Modified Items.pak to be saved in Data\USA\Items??
     
  11. Smartik1

    Smartik1 Walking F.A.Q. Forum Legend

    Joined:
    Aug 1, 2010
    Messages:
    10,820
    Likes Received:
    5,463
    Trophy Points:
    588
    Yes
     
  12. Barderx

    Barderx LIFE MUST BE GOOD!

    Joined:
    Oct 20, 2014
    Messages:
    197
    Likes Received:
    42
    Trophy Points:
    293
    Location:
    IRELAND
    ok TY good job :)
     
  13. Akrel

    Akrel Proficient

    Joined:
    Feb 14, 2014
    Messages:
    176
    Likes Received:
    15
    Trophy Points:
    238
    [​IMG]
    My woc 1 says it's asmodian only, I expected it to get fixed with the new item pak but looks like it didn't.
    According to Wildy (Nooyah?), I need to get it changed for another one
    btw I can't unequip it
     
  14. momomm

    momomm Getting there

    Joined:
    May 13, 2011
    Messages:
    57
    Likes Received:
    170
    Trophy Points:
    298
    Location:
    KipitosLand
    Ty so much for item pak :D
     
  15. Smartik1

    Smartik1 Walking F.A.Q. Forum Legend

    Joined:
    Aug 1, 2010
    Messages:
    10,820
    Likes Received:
    5,463
    Trophy Points:
    588
    I haven't really played for a couple of years now so don't know what issues exist. I will look into it, I know how race restrictions can be changed. The other question is whether some of the issues are server sided. We will find out :) But yea report any issues you know of and I will have a look.

    Edit: Kessie will check the item ID ingame.
    Edit2: Apparently you have a race restricted remodel on it. Will look into the remodel rather than wings.
     
    Last edited: May 13, 2017
    Elfwyn likes this.
  16. Akrel

    Akrel Proficient

    Joined:
    Feb 14, 2014
    Messages:
    176
    Likes Received:
    15
    Trophy Points:
    238
    I didn't have this issue with the old item pak. Peoples I asked to link their woc, don't have any race restriction on it, just mine which is a woc 1 from 4 years ago
     
  17. kylamarie143

    kylamarie143 <M*A*L*D*I*T*A*S>

    Joined:
    Nov 11, 2011
    Messages:
    525
    Likes Received:
    86
    Trophy Points:
    263
    me i already used the 5.3 item.pak
     
  18. kylamarie143

    kylamarie143 <M*A*L*D*I*T*A*S>

    Joined:
    Nov 11, 2011
    Messages:
    525
    Likes Received:
    86
    Trophy Points:
    263
    its beacause of the remo of ur wings Norsvold available only for asmodians.
     
  19. uniiaa

    uniiaa Getting there

    Joined:
    Mar 21, 2013
    Messages:
    50
    Likes Received:
    28
    Trophy Points:
    273
    Ty for the item.pak.
    Btw is it true that the new 5.3 lv.75 pvp gear on webshop have race restriction? This is really bad
     
  20. Akrel

    Akrel Proficient

    Joined:
    Feb 14, 2014
    Messages:
    176
    Likes Received:
    15
    Trophy Points:
    238
    thank you, it worked
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page