Loading...
  1. Dismiss Notice
  2. Dismiss Notice
  3. Dismiss Notice
  4. If this is your first visit, you may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Join MIDIRAN the CZ

Discussion in 'Old Threads' started by Montana, Jun 23, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Montana

Montana New Member

Trophy Points:
    0
    Pokud máte chuť se přidat, nemusíte být zrovna Češi, hlavně něco podobného, používáme totiž ke komunikaci výhradně sluchátka a pořádáme víkendové "pařby" v dungeonech. Trávíme tam i většinu svátků včetně vánoc a Silvestra. No vlastně skoro každou volnou chvíli po pracovní době žijeme Aionem. Co je Midiran vám bude pochopitelně vysvětleno, když o to budete stát. :kewl: :w00t:Siel
    Elyos
    Brigádní generál- Teone

Aion0150.jpg

Last edited: Jun 27, 2012
  2. Dracius

Dracius New Member

Trophy Points:
    231
    Zdravim.. konečně jsem našel legii kde jsou CZ/Sk.. doufam že stale fungujete.. Hledam hrace (nejlepe cz/sk :D ) kteří jsou na dungy a PvP.. jelikož jsem vždy hral na Asmo a na serveru kde byl max lvl 55 tak je pro me Elyos 60 lvl uplne neco neznameho.. kazdopadne jsem Chanter 60 lvl.. jestli berete lidi tak se prosim ozvete ;) nwm komu mam napsat o ucast.. jestli Teone je leader .. nebo kdo.. tak prosim odpovezte na tento komentar ;) jinak jmeno postavy Narayen. :)

Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page