Loading...
  1. Dismiss Notice
  2. Dismiss Notice
  3. Dismiss Notice
  4. If this is your first visit, you may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Must Read Όροι και κανονισμοί του Forum

Discussion in 'Greek' started by lisveth, Feb 13, 2015.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. lisveth

    lisveth morε ιs lεss Forum Legend

    Joined:
    May 25, 2011
    Messages:
    1,875
    Likes Received:
    4,639
    Trophy Points:
    413
    Η χρήση και η συμμετοχή στο forum του Gamez Network εξαρτάται από τη δική σας αποδοχή στο ότι θα ακολουθήσετε τους κανόνες του. Λαμβάνοντας μέρος στην κοινότητα αυτή, η αποδοχή των κανόνων και όρων γίνεται αποδεκτή από εσάς. Παρακαλείσθε να διαβάσετε τους κανόνες πριν ανεβάσετε οτιδήποτε στο φόρουμ. Ο κύριος λόγος ύπαρξης του φόρουμ αυτού είναι για να εμψυχώνει τη δημιουργία μιας κοινότητας και να βοηθήσει στη συνάθροιση παιχτών, οι οποίοι με τη σειρά τους θα μοιραστούν ένα εύρος πληροφοριών κτλπ.

    Για να διασφαλίσουμε τη συνεχόμενη επιτυχία έχουμε επισυνάψει κάποιους οδηγούς για το τι πρέπει να καταλάβουν και ακολουθήσουν οι χρήστες του φόρουμ έτσι ώστε να αποφευχθεί κάποιου είδους άσχημη συμπεριφορά, η οποία θα οδηγήσει σε μόνιμη κατάσχεση λογαριασμού (φόρουμ) αλλά ακόμη και τον κύριο λογαριασμό παιχνιδιού.

    Ευπρεπής συμπεριφορά
    • Θα πρέπει να σέβεστε τους υπόλοιπους χρήστες και το προσωπικό του Gamez Network. Οι διαχειριστές (Administrators) και αντίστοιχα οι μεσολαβητές ( Moderators ) δουλεύουν πολύ σκληρά για την κοινότητα και για αυτό το λόγο παρακαλείσθε να σέβεστε την κάθε προσπάθεια, που κάνουν. Η έλλειψη σεβασμού προς τους Administrators και Moderators δεν θα γίνει δεκτή. Αν δεν απαντάτε ή αγνοείτε τις προειδοποιήσεις (warns) ο λογαριασμός σας θα οδηγηθεί σε παύση.
    • Οι προσωπικές διαμάχες και προσβολές απαγορεύονται. Συγκεκριμένα εάν κάποιος μέσω ενός ποστ επιτεθεί σε κάποιον άλλον και ιδίως αν τον προσβάλλει προσωπικά. Εάν έχετε κάποιο πρόβλημα με το προσωπικό ή με κάποιο άλλο μέλος του φόρουμ παρακαλείσθε να έρθετε σε επικοινωνία με ένα ανώτερο άτομο του προσωπικού από την κοινότητα.
    • Εάν γράφετε με κεφαλαία γράμματα νομίζοντας ότι "φωνάζετε", θα σας ζητηθεί να διορθώσετε το ποστ σας ειδάλλως θα διαγραφεί.
    • Συνεχόμενη παράβλεψη των κανόνων του φόρουμ θα οδηγήσει σε μόνιμη κατάσχεση του λογαριασμού σας.
    • Η δημιουργία πολλαπλών λογαριασμών στο φόρουμ απαγορεύεται και στην περίπτωση αυτή το προσωπικό θα πράξει ανάλογα χωρίς κάποια προειδοποίηση.
    Εξαπάτηση:
    • Παρακαλείσθε να ΜΗΝ ανεβάζετε λινκς, τα οποία αφορούν χακ, απατεωνιές ή οτιδήποτε σχετικό. Σε περίπτωση, που γίνει αυτό ο λογαριασμός σας θα οδηγηθεί σε μόνιμη κατάσχεση.

    Κανόνες για τα ποστ:
    • Συνεχόμενα σχόλια ( spam ) στο φόρουμ δεν επιτρέπονται. Υπάρχει ένα θεματικό τμήμα για το λόγο αυτό - HotSpam -. Εάν σπαμμάρετεσε άλλο μέρος του φόρουμ θα σας δοθεί προειδοποίηση και αν η πράξη αυτή δεν σταματήσει έγκαιρα θα σας δοθεί αναστολή.
    • Σχόλια, τα οποία δεν έχουν σχέση με το θέμα απαγορεύονται. Μη σχετικά σχόλια θα διαγραφούν. Αντίστοιχα, περεταίρω σχόλια του ίδιο τύπουθα οδηγήσουν σε αναστολή. Έχετε στο νου σας πως υπάρχουν κάποια θέματα τα οποία δεν συνάδουν με το φόρουμ. Το φόρουμ δεν είναι μέροςγια προσωπικές συζητήσεις - μπορείτε όμως να χρησιμοποιήσετε το μείλ (inboxmessages).
    • "Σχετικές συζητήσεις" - Έχετε στο νου σας όταν ανεβάζετε ένα σχόλιο ότι παράλληλα υπάρχει χρόνος και τόπος για τα πάντα. Παρακαλείσθε να μην παρεκκλίνετε από το κύριο θέμα συζήτησης.
    • Εάν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση καλό θα ήταν να ανοίξετε το δικό σας θέμα ( topic ) και να μην ανεβάσετε την ερώτηση που έχετε στο θέμα κάποιου άλλου χρήστη.
    • "Ποιοτικό περιεχόμενο" - Ανεβάστε σχόλια και υλικό, τα οποία είναι σχετικά με την κοινότητα. Σχόλια τα οποία η ουσία τους αρκείται στο "ωραίο" ή "φοβερό" θα διαγραφούν εφόσον θεωρούνται σπαμ.
    • Η διαφήμιση απαγορεύεται. Σε περίπτωση , που γίνει αντιληπτή η διαφήμιση οποιουδήποτε μη σχετικού θέματος στο φόρουμ θα αφαιρεθεί άμεσα και στη συνέχεια θα δοθεί ανάλογη τιμωρία.

    Προσωπικές πληροφορίες:

    • Οι χρήστες του φόρουμ καλό θα ήταν να μην ανεβάζουν δημοσίως σχόλια με τα προσωπικά δεδομένα, στα οποία περιλαμβάνεται το πλήρες όνομα και επώνυμο του χρήστη, την διεύθυνση κατοικίας, το email τους ή αριθμό τηλεφώνου.

    Ακατάλληλο περιεχόμενο:
    • Δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση. Το συγκεκριμένο περιλαμβάνει δράμα ή ενέργειες οι οποίες θα το προκαλέσουν. Οποιοδήποτε θέμα/σχόλιο, το οποίο περιέχει ακατάλληλο περιεχόμενο θα διαγραφεί. Σε περίπτωση που θεωρηθεί αναγκαίο το προσωπικό του GamezNetwork θα πράξει ανάλογα προς το άτομο, που προκάλεσε το σκηνικό και ο λογαριασμός του θα τεθεί σε αναστολή ακόμη και πλήρη κατάσχεσή του.
    • Η χρήση ακατάλληλης γλώσσας δεν επιτρέπεται. Αυτό συμπεριλαμβάνει: εικόνες, ονόματα χρηστών, λέξεις που έχουν σεξουαλικό & υβριστικό χαρακτήρα ακόμα και η χρήση συμβόλων που αντιπροσωπεύουν ακατάλληλες πράξεις, οι επιθέσεις σε άλλους χρήστες και εκβιασμούς.
    • Ανέβασμα πορνογραφίας, ρατσιστικών παρατηρήσεων, απειλές οι οποίες θα προκαλέσουν φυσικό ή πνευματικό πόνο, υπερβολική χρήση ακατάλληλης γλώσσας, επικόλληση ιστοσελίδων οι οποίες οδηγούν σε μη αποδεκτό και κατάλληλο υλικό θα έχει ως συνέπεια πλήρη κατάσχεση λογαριασμού.

    Κανόνες Υπογραφής ( Signature )
    • Για να κρατηθεί το φόρουμ σε καλύτερη φόρμα καλό θα ήταν να ακολουθήσετε ένα συγκεκριμένο πλάτος και ύψος στην υπογραφή σας (signature).
    • Σε περίπτωση όπου δεν τηρηθούν τα μεγέθη αυτά θα αφαιρεθεί χωρίς κάποια προειδοποίηση.
    Μέγιστο μέγεθος: 500 x 200 (pixels)


    Με εκτίμηση,
    Gamez Network Administration.
     
    Noyah likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page