Loading...
  1. If this is your first visit, you may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Important GamezAION Client reports

Discussion in 'Problems' started by Lautaro, Sep 17, 2016.

  1. Kessie

    Kessie alis volat propriis Forum Legend

    Joined:
    Mar 31, 2012
    Messages:
    4,205
    Likes Received:
    5,557
    Trophy Points:
    538
    Location:
    Hungary
    When you download Aion via torrent, you need to save the folder somewhere else (not in your NCSOFT folder) since it has nothing to do with the retail version. Once you downloaded the game through torrent, you will only need the Gamez Launcher which you can get from here (there is a banner in the side which will direct you to it) and the itempak for 5.0.
     
  2. dwsign

    dwsign New Member

    Joined:
    Feb 10, 2017
    Messages:
    7
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    28
    i have a doubt wit the itempak 5.0 . My pc is 64 bits but the aion is in a folder(and other games) called it "program files x86 (32 bits)" so, what method should i follow with the item pak 32 or 64 bits?
     
  3. Kessie

    Kessie alis volat propriis Forum Legend

    Joined:
    Mar 31, 2012
    Messages:
    4,205
    Likes Received:
    5,557
    Trophy Points:
    538
    Location:
    Hungary
    First, after downloading Aion via torrent and installing the Gamez Launcher into your folder, check if you can log in smoothly via the launcher. If it lets you log in without any error, you will need the 64-bit itempak.
     
  4. dwsign

    dwsign New Member

    Joined:
    Feb 10, 2017
    Messages:
    7
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    28
    the itempak should be installed in gamezaion folder or ncsoft/aion ?
     
  5. Nueve

    Nueve DØ THË BŪRST Forum Legend

    Joined:
    Oct 10, 2015
    Messages:
    788
    Likes Received:
    621
    Trophy Points:
    248
    Location:
    Malvar
    Nc aion is different from gamezaion that is why it is called gamezaion. So when you are trying to modify some file in gamezaion aion directory, it has nothing to do with NC Aion folder coz it's 2 different servers. So yeah the item pak should be placed in gamez folder. The instruction on how to do.it is already there on the link that kessie gave you.
     
    Snowinkle likes this.
  6. cocosul

    cocosul R.I.P KFC !! Forum Legend

    Joined:
    Jan 23, 2012
    Messages:
    4,480
    Likes Received:
    2,508
    Trophy Points:
    503
    Location:
    K.F.C
    Fix your pics please, use imgur.com. Basically means, the gamez launcher is not into the aion folder.
     
  7. Primez

    Primez ~KARMA~ Staff Member Moderator

    Joined:
    Sep 28, 2012
    Messages:
    467
    Likes Received:
    228
    Trophy Points:
    273
    Location:
    Macau
    [​IMG]
    [​IMG]
     
  8. cocosul

    cocosul R.I.P KFC !! Forum Legend

    Joined:
    Jan 23, 2012
    Messages:
    4,480
    Likes Received:
    2,508
    Trophy Points:
    503
    Location:
    K.F.C
    Ty, no idea why on 3 browsers, i cannot see his pics. So as far i see on the 1st pic, the game is not complete, there are files missing, so @llynhro321 ,do you mind to tell me your Game folder size please?
     
  9. llynhro321

    llynhro321 New Member

    Joined:
    May 27, 2017
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    it is in my ion folder sir :( "SOLVED BY sir cocosul"
    gg12.png
     
    Last edited: May 27, 2017
  10. llynhro321

    llynhro321 New Member

    Joined:
    May 27, 2017
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    "Solved by sir Cocosul"
    30.9 GB (33,199,407,642 bytes)
    4,502 Files, 1,709 Folders
     
    Last edited: May 27, 2017
  11. cocosul

    cocosul R.I.P KFC !! Forum Legend

    Joined:
    Jan 23, 2012
    Messages:
    4,480
    Likes Received:
    2,508
    Trophy Points:
    503
    Location:
    K.F.C
    Ok, i will send you a pm then. Check your mailbox please.
     
  12. llynhro321

    llynhro321 New Member

    Joined:
    May 27, 2017
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    "Solved by sir Cocosul"
    ive just copied it in the computer shop using my 32gb flash drive (clean before copy)
    i was sure that there was no errors while i made the copy
    downloading is not a problem but i cant download using utorrent (its not that i dont have utorrent i dont want to download thru utorrent
     
    Last edited: May 27, 2017
  13. Haice

    Haice New Member

    Joined:
    Jul 30, 2017
    Messages:
    4
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    48
    Error: "Aion gameclient has stopped working"
    Operating System: Windows 7 64 bits
    Anti-virus Installed: none
    Anti-malware Installed: none
    Windows Defender: off
    UAC Level: unsure

    aion gameclient page down.png sendlogclient.png aion gameclient.png aion gameclient page down.png aion gameclient.png sendlogclient.png
     
  14. moondesire

    moondesire New Member

    Joined:
    Aug 14, 2017
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Error: AION has stopped working
    Operating System: Windows 7 64 bits
    Anti-virus Installed: Avira
    Anti-malware Installed:
    Windows Defender:
    UAC Level:
     

    Attached Files:

    Last edited: Aug 14, 2017
  15. eriac01

    eriac01 Member

    Joined:
    Sep 17, 2016
    Messages:
    78
    Likes Received:
    17
    Trophy Points:
    53
    Location:
    Philippines
    i have a problem too!
    when i run gamezaion.exe .
    when launcher show setting path will show then i click set its said game path not found, game was not found.

    please can you teach me how to fix this

    heres my file eeee.png
     
    Last edited by a moderator: Aug 15, 2017
  16. Blackpink

    Blackpink New Member

    Joined:
    Jan 7, 2017
    Messages:
    7
    Likes Received:
    11
    Trophy Points:
    93
    to all having problems with "gamezaion not found" i fix mine by opening GamezAION.ini inside the game folder then edit the text inside to whatever folder you put your gamezaion folder just like these "gamepath=D:\Program Files (x86)\GamezAION". gamezaion ini.jpg
     
    Kessie likes this.
  17. Kessie

    Kessie alis volat propriis Forum Legend

    Joined:
    Mar 31, 2012
    Messages:
    4,205
    Likes Received:
    5,557
    Trophy Points:
    538
    Location:
    Hungary
    @eriac01
    Click 'Browse' and locate the real path of your GamezAION folder. Pretty much almost the same as what @Blackpink suggested.
     
  18. eriac01

    eriac01 Member

    Joined:
    Sep 17, 2016
    Messages:
    78
    Likes Received:
    17
    Trophy Points:
    53
    Location:
    Philippines
    thankS! @Kessie and @Blackpink. i just delete my aion folder again download! hehehehe it take 12hrs! its ok but i fix now! thanks for the reply! and more power!
     
  19. eriac01

    eriac01 Member

    Joined:
    Sep 17, 2016
    Messages:
    78
    Likes Received:
    17
    Trophy Points:
    53
    Location:
    Philippines
  20. Primez

    Primez ~KARMA~ Staff Member Moderator

    Joined:
    Sep 28, 2012
    Messages:
    467
    Likes Received:
    228
    Trophy Points:
    273
    Location:
    Macau
    johnwel likes this.

Share This Page