Loading...
 1. Dismiss Notice
 2. Dismiss Notice
 3. If this is your first visit, you may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Must Read Fórum Szabályzat

Discussion in 'Hungarian' started by Kessie, Jul 25, 2015.

Thread Status:
Not open for further replies.
 1. Kessie

  Kessie alis volat propriis Forum Legend

  Joined:
  Mar 31, 2012
  Messages:
  4,165
  Likes Received:
  5,401
  Trophy Points:
  538
  Location:
  London
  Feltételek & szabályok


  Minden Gamez Network fórumot látogató felhasználó automatikusan elfogadja a fórumra vonatkozó szabályokat. A szabályzat egyes pontjának nem ismerete nem mentesít egyetlen felhasználót sem az esetleges következményektől, ezért kérünk ismerkedj meg a szabályokkal mielőtt bármit is posztolnál. A fórum célja, hogy a közösség közvetlenül tudjon kommunikálni, együtt tudjunk érdekesebbnél érdekesebb témákat firtatni, illetve segíteni egymásnak.
  Ahhoz, hogy mindenki tisztában legyen a fórum irányelveivel, összegyűjtöttük Nektek azokat az alapszabályokat, amik majd könnyebben segítenek észben tartani, hogy mi engedett fórumunkon, s mi nem. Kérünk mindenféleképpen olvassátok el.


  Tisztelettudó magatartás:

  Mindig légy udvarias és tisztelettudó társaiddal szemben, beleértve a Gamez Network munkatársait. Az adminisztrátorok és moderátorok keményen dolgoznak azon, hogy a lehető legjobb körülményt biztosítsák a közösség számára, ezért kérlek becsüld meg munkájukat és fáradozásaikat. Egyébként is, a velük szembeni tiszteletlen magatartás kockáztatja a kizárás lehetőségét.


  • Az adminisztrátorok/moderátorok figyelmeztetéseinek figyelmen kívül hagyása, ignorálása felfüggesztéssel járhat.
  • Sértegetés és trágárkodás abszolút tilos. Ha problémád akad egy munkatárssal, esetleg egy másik taggal, mihamarabb értesíts egy magasabb rankban lévő munkatársat az ügyben.
  • A folyamatos nagybetűvel való írás kiabálásnak minősül. Ha ezt tennéd, vagy megkérünk, hogy szerkeszd újra hozzászólásodat, vagy automatikusan törlés sorsára jut.
  • A szabályok folyamatos áthágása/figyelmen kívül hagyása hozzászólási jogod megvonásával, vagy kitiltással jár.
  • Egyidejűleg több felhasználó létrehozása és használata TILOS, ilyen esetekben azonnal intézkedésbe lépünk.


  Csalás:
  • Fenyegetésnek minősülő tartalmakat, vírusokat, különböző csalással/hackkel kapcsolatos linkeket ésatöbbi, TILOS megosztani a fórumon. Ha mégis így teszel, azonnali kitiltásban részesülsz.


  Hozzászólási szabályok:

  • A fórumon TILOS a spam. A Hot Spam szekció azonban - ahogy a nevében is hordozza,- kizárólagosan spam céllal jött létre, ezért ott engedett. Bárki, aki ezen részlegen kívül folytatná mégis ezt a tevékenységet, figyelmeztetésben lesz részesítve, ami akár felfüggesztéssel is végződhet, ha nem tud megálljt parancsolni ujjainak.
  • Az "offolás" szintén tiltott a fórumon. Minden olyan hozzászólás, ami nem tartozik az adott témához, törlésre kerül. Szélsőségekbe menő offolás akár felfüggesztéssel is járhat. Kérünk vedd figyelembe, hogy vannak olyan témák, amik egyáltalán nem tartoznak a fórumra. Ilyenek például a magánbeszélgetések is, amiket privátban is könnyedén lebonyolíthatsz.
  • "Releváns társalgás" - Mindennek meg van a maga helye és ideje. Arra kérünk, próbáljatok az adott témánál maradni mindig és nem eltérni tőlük.
  • Téma "elterelése" nem engedett. "Elterelésnek" számít az, amikor más által létrehozott topikban kérdezgeted saját kérdéseidet. Főleg, ha a kérdés nem is vonatkozik a topik témájához, inkább hozz létre egyet magadnak.
  • "Minőségi tartalom" - Törekedj lényegi tartalommal bíró kommenteket írni. Minden tartalom nélküli, értelmetlen hozzászólást törlünk, sőt mi több, spamnek minősülnek.
  • Reklámozni tilos. Más szerverek és fórumok reklámozása pedig különösen nem engedett a fórumon, ilyen esetekben azonnal töröljük azt, és büntetést szabunk ki.


  Személyes adatok:

  • Se sajátodét, se más személyes adatait ( mint például név, lakcím, e-mail cím illetve telefonszám stb. ) ne oszd meg nyílvánosan.


  Nem megengedett tartalom:

  A nem megfelelő tartalmakat nem toleráljuk, azonnal töröljük. Ebbe beletartoznak a drámára hajazó témák létrehozása és az arra való törekvés is. Az ilyen felhasználó felfüggesztésben vagy akár teljes kitiltásban is részesülhet, ha a GamezNetwork úgy ítéli meg.
  • A trágár nyelvhasználatotot sem toleráljuk. Idetartoznak az olyan mondatok, állítások, képek, szavak, felhasználónevek is, amelyek szexuális, rasszista, obszcén, rágalmazó tartalommal bírnak; mások bosszantására íródott kommentek; szóban történő megalázások, fenyegetések ésatöbbi. Röviden megfogalmazva, minden, ami közönséges és nem ide való.
  • Pornográf, rasszista vagy diszkriminációval kapcsolatos megjegyzések, morálisan veszélyes, törvény szerint fenyegetésnek minősülő tartalmak megosztása, illetve obszcén, vulgáris nyelv használata, elfogadhatatlannak minősülnek, és ez a hasonló oldalakra vezető linkek megosztására is vonatkozik.


  Aláírások:


  Ahhoz, hogy a fórum szép átlátható maradjon, az aláírás képek nem haladhatnak meg egy bizonyos határértéket. Ha az aláírás képed túlhaladja ezt a korlátozást, előzetes értesítés nélkül eltávolítjuk. A megengedett maximum méret:

  • 500 x 200 px (szélesség x magasság)

  Üdvözlettel,
  Gamez Network Adminisztráció
   
  Illusions, Alex and Saruayu like this.
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page