Loading...
  1. Dismiss Notice
  2. Dismiss Notice
  3. Dismiss Notice
  4. If this is your first visit, you may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Launcher error

Discussion in 'Problems' started by YooMin, Mar 17, 2022.

  1. YooMin

    YooMin @Wisdom.Entertainment

    Joined:
    Dec 23, 2019
    Messages:
    636
    Likes Received:
    144
    Trophy Points:
    183
    Location:
    South Korea
    Anyone know how to fix this? My launcher not working. :(
     

    Attached Files:

  2. AerysBeef

    AerysBeef New Member

    Joined:
    Mar 17, 2022
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Its happening the same to me, reinstalled 3 times the game
    Cleaned all the caches and all the files
    Reseted my modem and router too
    And still that shows off
    Idk if there is another solution but i've tried everything that the forums say.
     
  3. onur123

    onur123 New Member

    Joined:
    Jan 25, 2019
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    231
    bende de bu hata var lütfen yardım edin
     
  4. YooMin

    YooMin @Wisdom.Entertainment

    Joined:
    Dec 23, 2019
    Messages:
    636
    Likes Received:
    144
    Trophy Points:
    183
    Location:
    South Korea
    We need new launcher.
     
  5. Estraliz

    Estraliz New Member

    Joined:
    Mar 18, 2022
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Hii Just change VPN for another location. and them is ok.
     
  6. YooMin

    YooMin @Wisdom.Entertainment

    Joined:
    Dec 23, 2019
    Messages:
    636
    Likes Received:
    144
    Trophy Points:
    183
    Location:
    South Korea
    I need already new launcher. I downloaded new version from Telegram because I had broken launcher.
     

    Attached Files:

  7. Kolka

    Kolka <Prison Officer> Staff Member Super Moderator

    Joined:
    Dec 11, 2011
    Messages:
    4,306
    Likes Received:
    1,144
    Trophy Points:
    443
    Location:
    Criminal Camp
    We shared pre-download game version. But its need install only after server patch. But u see on screenshot u runned launcher to new client when server not updated. So now u broke client cuz it start update old version :/
     
  8. YooMin

    YooMin @Wisdom.Entertainment

    Joined:
    Dec 23, 2019
    Messages:
    636
    Likes Received:
    144
    Trophy Points:
    183
    Location:
    South Korea
    Yea, I had Launcher Error. So I hopped will be fixed with that. Many people have launcher Error.
     
  9. Baltasahr73

    Baltasahr73 New Member

    Joined:
    Sep 3, 2020
    Messages:
    6
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    113
    I Would Say Just Re Downloade the Normal Version and Install it with a Clean Install. You Downloadet The Upcomming Version Ethenal Winter Wich is not even out on Retail And You Tryed to Start it But since The Server is not Updatet Your Launcher Cant Downloade The Config Files for the game to Work. The New Version is Rdy to be Donwloadet so Everyone Can Download it Now to Start Playing The Same Day the New Version comes Out
     

Share This Page